Wijnaanbod

Zane e Vino levert Prosecco wijnen van de wijngaard Stana van Renzo Rebuli. Deze wijngaard is gelegen in San Pietro di Barbozza, gemeente Valdobbiadene, in het hart van de Proseccostreek. Het bedrijf van Renzo Rebuli heeft zich vanaf de oprichting in de vroege jaren ‘80 altijd gericht op de kwaliteit en niet alleen de kwantiteit van de wijn.

De wijnranken staan op de zonovergoten heuvels van Valdobbiadene, waardoor de excellente kwaliteit van de druiven gegarandeerd kan worden. Deze kwaliteit wordt bevestigd door het Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG) keurmerk dat wordt toegekend aan onze Spumanti.

Zane e Vino heeft in haar assortiment een Prosecco tranquillo (stil). Dit is een fruitige wijn, zonder bubbels en uitstekend bij een hapje of als wijn voor ’s avonds.

Ook bieden wij een Prosecco frizzante. Dit is een bruisende wijn met een frisse smaak, zeer geschikt bij lichte gerechten en ook perfect voor het maken van mixdrankjes met likeuren als Apérol en Campari.

De topwijnen in ons assortiment zijn de spumante extra dry en spumante brut. Deze mousserende wijnen zijn perfect als u iets te vieren heeft, een topwijn zoekt voor bij uw gerechten of als heerlijk aperitief. De extra dry heeft een wat een zoetere smaak met fruitige afdronk, de brut is fris en uitermate geschikt bij vis en zeevruchten.

Voor meer informatie over ons wijnaanbod kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.